TERASSIT JA LAITURIT, TURKU

Suunnittelemme, rakennamme ja asennamme laadukkaat terassit ja laiturit monipuolisesti koko Turun seudulla. Onko mökkilaiturisi lahoamispisteessä? Jos, niin on se aika purkaa ja vaihtaa uuteen niin mukavuus kuin turvallisuussyistäkin. Olemme apunasi laadukkaassa laiturirakentamisessa.

Jos pihasi taasen kaipaa uutta, tilavaa ja viihtyisää terassia, jolla grillaus- ja juhlahetket onnistuisivat kesäiltoina aina myöhäiseen syksyyn asti, olemme erinomainen valinta myös näissä asioissa. Kirvestyö Seppälä tarjoaa asiantuntemuksensa ja osaamisensa terassi- ja laiturirakenteiden suunnitteluun ja  rakentamiseen. Toteutamme monipuoliset terassirakenteet ja kiinteät sekä kelluvat laiturit koko Turun seudulla sekä Lounaissaaristossa.

TERASSI JUURI SINUN TARPEIDESI JA TOIVEIDESI MUKAISESTI 

Valitsemme monipuolisten vaihtoehtojen pohjalta järkevimmän ja kustannuksellisesti tehokkaimman tavan toteuttaa rakennustyöt asiakaskohteissamme. Toiveidesi mukaan teemme urakkatarjouksen sisältäen materiaalit ja työn, tai pelkän työn tuntilaskutuksena. Terassit on mahdollista toteuttaa joko puusta, kivestä tai näiden yhdistelmänä. Rakennamme huolellisesti ja tyylikkäästi asiakkaan omien toiveiden mukaiset terassit, ja terassille on mahdollista rakentaa lisäksi mm. katoksia, kaiteita ja muita elementtejä.

ASENNAMME Puulaiturit, betonilaiturit ja metallilaiturit VANKALLA ammattitaidolla

Rakennamme laitureita kaikenlaisiin tarpeisiin niin yrityksille, yksityisasiakkaille kuin julkiselle sektorillekin yhdessä vahvojen yhteistyökumppaneidemme kanssa. Asennamme laiturit aina suunnitelmaa tarkasti noudattaen ja asiakkaan toiveita kuunnellen ja kunnioittaen.

Laiturin sijainti vaikuttaa rakentamiseen ja rakennusmateriaaleihin merkittävästi. Merellä olosuhteet ovat usein vaativammat kuin savipohjaisissa järvissä. Myös paikan suojaisuus vaikuttaa vaatimuksiin, jotka laiturin on täytettävä. Käytämme laiturien rakennusmateriaaleina puuta, betonia tai metallia kohteen vaatimuksien ja asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

TERASSIN JA LAITURIN RAKENTAMINEN NOUSIAINEN, TURKU, RAISIO, NAANTALI, KAARINA JA KOKO TURUN SEUTU

Laadukas terassien ja laiturien rakentaminen mm. alueella Nousiainen, Aura, Masku, Naantali, Turku, Raisio, Kaarina, Mynämäki, Kustavi, Taivassalo, Paattinen, Rusko, Vahto, Lieto, Piikkiö ja lähialueet.