HUOPAKATTOREMONTTI, TURKU

Huopakatto on kevyt ja hiljainen vesikate.

Asennamme nykyaikaiset kumibitumikatot kaikille rakennustyypeille koko Turun seudulla. Kevyt ja sateella hiljainen huopakatto on erinomainen valinta niin monimuotoisille arvokatoille, erämaan autiotuville kuin omakotitalojenkin katoille. Se on toimiva ratkaisu myös hyvin loiviin kattoihin, joita aikaisemmin kutsuttiin tasakatoiksi. Kirvestyö Seppälän kokeneet ja luotettavat ammattikattoasentajat asentavat huopakatot kaikkiin kattotyyppeihin Turun talousalueella aina aikataulua ja sopimusta noudattaen.

HUOPAKATTO ON ERINOMAINEN VALINTA VILPOISESSA JA SATEISESSA SUOMESSA

Huopakatto on kehittynyt huimasti viimeisten vuosikymmenten aikana. Nykyaikainen huopakatto kestää Suomen ankarassa ilmastossakin ainakin 40 vuotta. Materiaalivalmistajat ovat kehittäneet kumibitumia erityisesti siltakansien ja pihakansien vaativien vedeneristystöiden tarpeisiin. Teknologian kehittymisestä hyötyvät täten myös kaikki huopakattotalojen omistajat.

Nykyaikainen kumibitumia sisältävä bitumikermi on luja ja tarttuu kiinnitettävään pintaan nopeasti ja tiukasti. Se pysyy kuosissaan ja joustaa lämpötilan ja sään vaihteluissa. Huopakaton erinomaisia ominaisuuksia ovat kosteuden eristyskyky, kemiallinen kestävyys ja myrkyttömyys. Kun olet aikeissa vaihtaa kattosi huopakatteeseen, ota yhteyttä meihin.

Asenamme myös laadukkaat kattoturvatuotteet uusille ja vanhoille huopakatoille.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

KESTÄVÄ HUOPAKATTOREMONTTI NOUSIAINEN, TURKU, RAISIO, NAANTALI, KAARINA JA KOKO TURUN SEUTU

Ammattitaitoiset huopakattoremontit mm. alueella Nousiainen, Aura, Masku, Naantali, Turku, Raisio, Kaarina, Mynämäki, Kustavi, Taivassalo, Paattinen, Rusko, Vahto, Lieto, Piikkiö ja lähialueet.