HALLIT JA MANEESIT, TURKU

Rakennamme suuret rakenteet huolellisesti ja ammattitaitoisesti alusta loppuun asti Turussa ja lähiympäristössä. Kirvestyö Seppälän osaavien ammattilaisten voimalla nousevat pystyyn niin pienet kuin suuretkin hallit ja maneesit. Meillä on vuosien kokemus monipuolisten hallirakenteiden rakentamisesta. Saat yrityksestämme helposti ja vaivattomasti kaikki tarvitsemasi palvelut uutta hallia varten. Toiveidesi mukaan voimme suunnitella ja rakentaa hallin Avaimet Käteen -periaatteella alusta loppuun täysin valmiiksi, tai tulla mukaan projektiin vasta rakennusvaiheessa. Ammattitaitoiset asentajat ja järjestämämme nostokalusto hoitavat pystytykset luotettavasti ja nopesti sovitussa aikataulussa.

VANKKA PUURAKENNE TAKAA KESTÄVYYDEN

Rakennamme halli- ja maneesirakennukset teollisuuden sekä maanviljelijöiden ja karjankasvattajien tarpeisiin. Maneesirakennuksia meiltä tilaavat mm. ratsastuskeskukset ja ratsutilat. Käytämme työssämme vain parhaita, ensiluokkaisia ja kestävimpiä materiaaleja. Luotamme hallirakennuksissa kotimaiseen puuhun sekä vahvoihin barokkielementteihin, jotka ovat paras vaihtoehto Suomen sääolosuhteita ajatellen.

Kun etsit suunnittelijaa ja rakentajaa halli- ja maneesirakennuksille, älkää epäröikö ottaa yhteyttä. Takaamme onnistuneen lopputuloksen ja korkean aasiakastyytyväisyyden.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

LAADUKAS HALLIN JA MANEESIN RAKENTAMINEN NOUSIAINEN, TURKU, RAISIO, NAANTALI, KAARINA JA KOKO TURUN SEUTU

Laadukas hallien ja maneesien rakentaminen mm. alueella Nousiainen, Aura, Masku, Naantali, Turku, Raisio, Kaarina, Mynämäki, Kustavi, Taivassalo, Paattinen, Rusko, Vahto, Lieto, Piikkiö ja lähialueet.