OMAKOTITALOT

Haaveiletko uudesta ja tilavammasta kodista tai kenties uudesta kesämökistä? Olet saapunut oikeaan paikkaan! Kirvestyö Seppälällä on yli 20 vuoden rautainen kokemus omakotitalojen sekä muiden asuinrakennusten rakentamisesta. Palvelemme kattavasti koko Turun alueella. Rakennamme omakotitalot asiakkaalle helposti ja vaivattomasti Avaimet Käteen -periaatteella. Koko projektin aikana olemme tiiviisti yhteydessä asiakkaaseemme työn edistymisestä ja yksityiskohdista.

Lupaamme ensiluokkaisen työjäljen

Taakaamme laadukkaan, tarkoituksenmukaisen ja loppukäyttäjäänsä niin käytännöllisyydellään kuin esteettisyydelläänkin palvelevan lopputuloksen. Saamme asiakkailtamme kiitosta siististä ja huolellisesta työn jäljestä, aikataulujen pitävyydestä sekä ensi luokkaisesta palvelustamme. 

Kun suunnittelet talon rakentamista tai laajentamista, tai vaikkapa taloyhtiön autotallien ja -katosten rakentamista, ota meihin yhteyttä. Rakantaminen kanssamme on turvallista ja vaivatonta.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

OMAKOTITALON RAKENTAMINEN / UUDISRAKENTAMINEN NOUSIAINEN, TURKU, RAISIO, NAANTALI, KAARINA JA KOKO TURUN SEUTU

Laadukas omakotitalon rakentaminen / uudisrakentaminen mm. alueella Nousiainen, Aura, Masku, Naantali, Turku, Raisio, Kaarina, Mynämäki, Kustavi, Taivassalo, Paattinen, Rusko, Vahto, Lieto, Piikkiö ja lähialueet.