BETONIRAUDOITUS, TURKU

Tarjoamme laadukasta betoniraudoitusta rautaisalla ammattitaidolla koko Turun alueella.

Toteutamme raudoitustyöt rakennusten ja rakenteiden perustuksiin aina huolellisesti ja vahvalla ammattitaidolla. Kirvestyö Seppälän kokeneet ammattilaiset tekevät betoniraudoituksen rakennusten ja rakennelmien lujuutta vaativiin osiin, kuten perustuksiin vuosien tieto- ja ammattitaidolla. Betoniraudoitus on ensisijaisen tärkeä rakennusvaihe betonista valmistettavien rakenteiden ja perustusten saamiseksi lujaksi ja kestäväksi. Niinpä raudoitustyöt on syytä aina teettää kokeneella ammattilaisella.

RAUTA VAHVISTAA BETONIRAKENTEEN TARKOITUKSEEN SOPIVAKSI

Teemme betoniraudoitustyöt monipuolisiin kohteisiin koko Turun talousalueella. Rauta vahvistaa betonirakenteen ja betoniraudoitusta käytetäänkin nimenomaan vahvistamaan betonista valmistettavien rakenteiden tai rakennelmien kuten siltojen lujuutta vaativia osia. Yksinomaan betonista valetun rakenteen vetomurtolujuus on hyvin pieni verrattuna sen puristuslujuuteen. Ilman raudoitusta ei olisi mahdollista valmistaa tarvittavan lujuisia vaakasuoria kantavia rakenteita, kuten palkkeja ja holvielementtejä. Teräksen vetomurtolujuus on huomattavasti suurempi kuin betonin, mutta terästä ja betonia yhdistämällä on mahdollista saavuttaa riittävä lujuus. Lattioissa ja vastaavissa paikallavalettavissa rakenteissa käytetään raudoitukseen myös metalliverkkoa. Sen tehtävänä on lujittamisen ohella ehkäistä kutistumishalkeamia.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

BETONIRAUDOITUS NOUSIAINEN, TURKU, RAISIO, NAANTALI, KAARINA JA KOKO TURUN SEUTU

Laadukas betoniraudoitus mm. alueella Nousiainen, Aura, Masku, Naantali, Turku, Raisio, Kaarina, Mynämäki, Kustavi, Taivassalo, Paattinen, Rusko, Vahto, Lieto, Piikkiö ja lähialueet.