HARKKOMUURAUS, TURKU

Muuraamme talosi pystyyn laadukkaasti ja vahvalla ammattitaidolla koko Turun talousalueella.

Harkkomuuraus on aikaa ja selkää kuluttava työvaihe. Ammattimies saattaa muurata jopa 400 harkkoa päivässä, kun taas ammattitaidottomalle tee-se-itse-rakentajalle 50 kappaletta päivässä aputöineen on korkea saavutus. Ja mitä isompi harkko, sitä hitaammin työ edistyy. Otahan siis yhteyttä kokeneeseen ammattilaiseen, jolla on yli 20 vuoden kokemus harkkomuurauksesta.

Harkkomuuraus on rakennuksen elintärkeä työvaihe ja se tulee aina teettää teettää alan varmalla ammattilaisella. Perustustöihin ja uudisrakentamisen alkuvaiheeseen liittyvä harkkomuuraus sekä sen ammattimainen onnistuminen on ensisijaisen tärkeää erinomaisen, kestävän lopputuloksen saavuttamiseksi. Kirvestyö Seppälä toteuttaa harkkomuurauksen uudisrakennusten rakentamisen yhteydessä. Mikäli tarvitset ammattiapua harkkomuuraukseen, ota yhteyttä. Takaamme onnistuneen lopputuloksen sekä korkean asiakastyytyväisyyden.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

Laadukas HARKKOMUURAUS NOUSIAINEN, TURKU, RAISIO, NAANTALI, KAARINA JA KOKO TURUN SEUTU

Laadukas harkkomuuraus mm. alueella Nousiainen, Aura, Masku, Naantali, Turku, Raisio, Kaarina, Mynämäki, Kustavi, Taivassalo, Paattinen, Rusko, Vahto, Lieto, Piikkiö ja lähialueet.