PELtiKATTOREMONTTI, TURKU

Asennamme laadukkaan katon talosi turvaksi pitkällä kokemuksella ja varmalla osaamisella.

Tmi Kirvestyö Seppälä asentaa laadukkaat peltikatot kaikkiin rakennuksiin aina pihavarastoista omakotitaloihin ja suuriin teollisuushalleihin. Palvelemme koko Turun talousalueella. Käytämme peltikattoremonteissamme vain laadukkaita, tunnettujen valmistajien peltikattomateriaaleja. Tarjoamme peltikattoremonttimme helposti ja vaivattomasti Avaimet Käteen -periaatteella, mikä tarkoittaa sitä, tarjouksemme hyväksyttyäsi sinun ei tarvitse murehtia peltikattosi remontoinnista tai remontin sujumisesta yhdenkään työvaiheen osalta. Lopuksi kannamme roskat pois työmaalta ja huolehdimme, että lopputulos on kaikenlta osin siisti ja viimeistelty.

PELTIKATTO ON ERINOMAINEN VALINTA SUOMEN SÄÄOLOSUHTEISIIN

Peltikatto kestää äärimmäisiä sään vaihteluja ja takaa talollesi tai toimitiloillesi vedenpitävän suojan vuosikymmeniksi. Lisäksi pelti istuu katolle hyvin, se taipuu monimuotoisiin kohteisiin ja ympäristöihin. Kattopeltejä on saatavilla monessa eri väreissä, joista sinulla riittää valinnanvaraa. Asennamme katoille tarpeen mukaan myös kattoturvatuotteet, kuten lumiesteet, turvatikkaat sekä kattosillat. Toimitamme asiakkaidemme tarpeisiin myös sadevesijärjestelmiä, joihin kuuluvat räystäsrännit ja syöksykourut.

Ota yhteyttä ja PYYDÄ TARJOUS

PELTIKATTOREMONTTI NOUSIAINEN, TURKU, RAISIO, NAANTALI, KAARINA JA KOKO TURUN SEUTU

Tarjoamme laadukkaat peltikattoremontit mm. alueella Nousiainen, Aura, Masku, Naantali, Turku, Raisio, Kaarina, Mynämäki, Kustavi, Taivassalo, Paattinen, Rusko, Vahto, Lieto, Piikkiö ja lähialueet.